DER ER MANGE FORDELE VED AT VÆRE MEDLEM AF SILKEBORG AKVARIE FORENING

-mød nye akvarister og få ny inspirationForside

Om Foreningen

Silkeborg Akvarie Forening er Stiftet den 11.03.1976, og er medlem af Dansk Akvarie Union.

Medlemmerne mødes den 2. tirsdag i måneden, 19:00 - 22:00, fra september til maj. Klubben holder til i Lunden, Vestergade 74, 8600 Silkeborg.

På mødeaftnerne ud over fiskesnak, afholdes akva quiz, der ses film, eller afholdes foredrag. Medlemmerne tager også sammen på ture til akva messer, udstillinger eller andet.

Nogle af klubbens medlemmer er også aktive på landsplan, idet de deltager i Dansk Akvarie Unionsopdrætskonkurrence.

Er du interesseret i at høre mere, så er du velkommen til at møde op, skrive en e-mail, eller kontakte en fra bestyrelsen.

BESTYRELSEN

Formand:

Peter Friese

Kasserer:

Bo Fabech

Medlem:

Carsten Brandt

Adresse:

Silkeborg Akvarie Forening
Vestergade 74
8600 Silkeborg

Forenings akvariet som var udstillet på akvamessen i Randers 2006.

Akvariet er to meter langt, og stod på to søjler, som gør det meget iøjnefaldende.

Det var sat op af Claus og Ib